Darts 180

darts 180

5. Dez. SPORT1 zeigt die besten Darts-WM-Rekorde. Michael van Gerwen, Phil Taylor und Co. einen Rekord mit geworfenen ern auf. Mit Nine dart finish (auch Nine Darter oder 9-Dart-Out, auf Deutsch 9-Darter) wird ein perfekter . 10, , , , 4, 0. 11, , 13, , , , 4, 0. Ergebnissen 1 - 16 von Darts Starter-Box | 3X Dartpfeile Steel- und Softdarts | Für Profis und Anfänger | 3X Nylon Shaft | 3X Barrel | 9X Flights | 3X.

Darts 180 Video

Ricky Evans SUPER FAST Scoring and Doubles - 2016 PDC World Championship Dafür steht jedem ein Wurf das sind insgesamt drei Darts zur Verfügung. Der Spieler, der vorgelegt hat, setzt jeweils aus. Super werde mich mal umsehen. Das Dartspiel mit Steeldarts ist in Deutschland in örtlichen Vereinen organisiert, die in verschiedenen, vom jeweiligen Landesverband organisierten Ligen gegeneinander spielen. Benutzerinformationen überspringen Felix Liga-Darter. Wer am nächsten dran ist, fängt an. Ein Spieler gibt ein Feld vor. Wirft ein Spieler in einer Runde mehr Punkte als die ihm verbliebenen, sind seine Würfe dieser Runde ungültig. Trifft er das vorgelegte Feld, muss er ein neues Feld vorlegen. Steeldarts Spiele beginnen mit Punkten im Single, oder gar im Team. Gewonnen hat die Person, die als erstes die 20 erreicht und getroffen hat. Dabei wird das Spiel mit nur neun Darts, der niedrigsten möglichen Anzahl, gewonnen. Jede der 18 Kombinationen kann in verschiedenen Wurfreihenfolgen ausgeführt werden.

Supercup op vrijdag op een nieuwe locatie! Door een afmelding is de nummer 18 toegevoegd aan de beste 16 voor as vrijdagavond. Aangepast in de lijst.

De volgende geplaatste spelers gaan vrijdag 30 juni deelnemen aan de finale dag in X-Sport FF nie om te bepalen wie er met de titel Kampioen Singel Ranking Competitie vandaar gaat!

De laatste BCDC dartdag van dit seizoen en dan zit het er echt op! Maar wees niet volgend seizoen gaan we gewoon weer beginnen en wel met de Supercup!

De een na laatste toernooi voor de finaledag oftewel voor vele een dag de aansluiting met de kop te krijgen of zich te verzekeren.

Uiteindelijk werd er in beide halve finales de volledige legs benut en tevens in de finale werden alle legs gegooid!

Rob Hendriks benutte de laatste dubbel en won hiermee het 4e toernooi van Niels Das. De gedeelde derde plek waren voor Jarno van Huijkelom en Guido Waterschoot.

De hoogste uitworp is nog hoger aangescherpt na vorige week en is nu van Stan Kremers. Kijk op de SRC competitie pagina om de huidige ranking en alle uitslagen te zien!

De spelers die oranje zijn gemarkeerd zullen niet aanwezig zijn op de finaledag. Mochten deze na 5 toernooien in de top 16 staan dan zal de eerst volgende speler qua ranking geplaatst zijn.

De huidige top 8 hiervan is niet meer te achterhalen en zijn met zekerheid al geplaatst voor de finale dag. Echter kunnen zij nog steeds bepalen in welke poule zij op de finaledag komen oftewel nog genoeg nut om aanwezig te zien bij het laatste ranking toernooi.

Het laatste singel ranking toernooi is as donderdag de 23e juni in de Baron! Zorg ervoor dat je tijdig aanwezig bent of iets van je laat weten, want zodra de loting is voltooid kun je niet meer deelnemen!

Laat je niks van je zien of horen op de locatie zelf dan heb je ook pech. Kleine moeite groot plezier. De locatie van de finaledag is bekend!

Deze zal plaats vinden in X-Sport FF nie op vrijdag 30 juni! Daarnaast is het ook zo dat de ranking impact heeft op de pouleverdeling van de finaledag.

Genoeg redenen om zo veel mogelijk punten te vergaren! Het derde ranking toernooi vond afgelopen donderdag plaats in feesttempel de Ambiani en in total waren er 40 deelnemers present.

In de halve finales werd al bekend dat we een nieuwe winnaar zouden krijgen en deze keer was dat Tom Visser die dat deed terwijl hij achter stond.

Thom van Beers werd verdienstelijk 2e en op de gedeelde 3e plek zijn Robert van der Heijden en Richard van Hamont geeindigd. Gisteren was ook het toernooi van vele hoge finishes, uiteindelijk is deze aangescherpt naar van Patrick van den Berg.

Kijk op de SRC competitie pagina om de huidige ranking te zien! Er zullen 16 mensen zich plaatsen voor vrijdag de 30e juni om te bepalen wie de beste speler van de Singel Ranking Competitie is.

De ranking na 5 toernooien bepaalt ook de poule indeling! Kun je de 30e niet dan horen wij dit graag zo snel mogelijk!

Uiteindelijk was het wederom Guido Waterschoot die het toernooi won. De hoogste uitworp, goed voor 5 punten, was dit keer voor Mark Hendrikx. Het volgende toernooi is as donderdag de 8e juni in de Ambiani!

Het eerste ranking toernooi heeft plaats gevonden in X-Sport FF nie. In totaal hebben we 48 deelnemers voor de gehele SRC en uiteindelijke zullen er 16 deelnemers zich plaatsen voor het slottoernooi op vrijdag 30 juni.

Mocht je die datum niet kunnen dan horen we dit graag van te voren! Gisteren hadden we 35 deelnemers die om de titel van het eerste toernooi gingen strijden.

Tevens was de hoogste uitworp van Niels Das met De Singel Ranking competitie gaat as donderdag, 18 mei van start in X-Sport ff nie. De ingeschreven deelnemers kunnen zich tussen Voor de eerste wedstrijden hebben we vrijwillige schrijvers nodig, daarna zullen we beginnen dat de winnaar van die baan zal blijven staan om zijn verplichting als schrijver te vervullen.

De Singel Ranking competitie gaat donderdag 18 mei van start in X-Sport ff nie. Je kunt je nog tot en met 14 mei inschrijven. HIeronder vind u de huidige ingeschreven deelnemers.

Sta je er nog niet bij? Schrijf je dan nog snel in! Mocht iemand zijn pijlen vergeten zijn afgelopen zaterdag dan kun je contact opnemen met de voorzitter.

De eerste schifting vond plaatsin de eerste poulefase. De helft hiervan ging naar de winnaarsronde en de andere helft vaan de verliezersronde.

De nummers 1 en 2 van de poule plaatsten zich voor de winnaars- en verliezersfinale in de winnaars- en verliezersronde. Maar voor die gespeeld werden vond eerst de prijsuitreiking van de teamcompetitie plaats en de loterij, zodat iedereen nog kans maakte op een leuke prijs.

Uiteindelijk hadden we de volgende prijswinnaars: Tom Visser en Mariska van de Wiel Verliezersronde 1e prijs: Het volgend teamseizoen zal starten op vrijdag met de SuperCup op een nieuwe locatie!

Het zit er bijna op, de teamcompetitie; de speelweken zijn voorbij, de prijswinnaars zijn bekend net als de rode lantaarns.

Er kan niks meer aan de standen veranderd worden. Wat resteert er dan nog wel? De bekerfinaledag is bijgewerkt. De loting werd om De verliezersfinale bleek de Ambiani 6 al het schroom weg gegooid te hebben en won deze.

De finale begon heel spannend! Echter toen trok de Puf door en vielen de dubbels aan hun zijde. Hiermee verzekert de Puf zich met de laatste open plek in de Supercup op ; de vrijdag na Reusel kermis!

Deze week nog de laatste speelweek in divisie 1 en aansluitend op zaterdag 6 mei in de Ambiani. Nou de spelers die zich inschrijven zullen op de avond zelf geloot worden aan een andere speler om zo samen een koppel te vormen.

Er wel vanuitgaande dat het een gezelligheidstoernooi is. Er wordt dan een poulefase gespeeld waarbij een deel naar de winnaarspoule gaat en een deel naar de verliezerspoule.

Daarna zal aan beide kanten een knockout fase zijn. Het speltype is Best of 3; koppel , en tactics. Gedurende deze avond zal er ook een loterij plaats vinden en zal de prijsuitreiking van de teamcompetitie ook uitgevoerd worden.

Hapjes zullen natuurlijk ook voorbij komen. Vooraf inschrijven is wenselijk. Loting koppels zal starten om Nieuw toernooi op de toernooipagina: De dartdrive georganiseerd door de Baron en de Aonloop.

De data van de Singel Ranking Competitie is bekend! De volgende ranking toernooien zullen op de volgende donderdagen plaats vinden: Per toernooi worden er punten verdeeld waarbij iedereen minimaal 2 wedstrijden zal spelen.

Hoeveel punten is afhankelijk van het aantal deelnemers per toernooi. Deelname wordt beloond met 2 punten. Na de 5 toernooien zal er een ranking zijn.

Even afhankelijk van de hoeveelheid totale deelnemers zullen er 10, 12 of 16 mensen zich plaatsen voor vrijdag de 30e juni om te bepalen wie de beste speler van de Singel Ranking Competitie is.

Samen met de Puf, Ambiani 6 en de Bel 2! Daarnaast stromen de aanmeldingen voor het Singel Ranking Competitie binnen. Mocht je geen bevestiging hebben gekregen dan gelieve nogmaals via mail ons benaderen of via de telefoon.

Agenda voor de SRC volgen spoedig. In divisie 1 zijn de nummer 1 en de nummer laatst ook bekend, voor plekken 2 en 3 wordt nog gestreden!

Vergeet je niet aan te melden! Deze week enkel een er en er, maar wel een kampioen erbij! In divisie 2 heeft De Bakker 1 er eigenhandig voor gezorgd dat ze niet meer te achter halen zijn en zij zullen dus begin volgend seizoen aan de Supercup mee doen net als de Ambiani 1!

Normaliter ben je van ons gewenst dat we de koppelcompetitie aankondigen rond deze tijd. Dit seizoen hebben we op basis van de afgelopen seizoenen een andere optie gekozen.

Waar we dit introduceerde in voor alle divisies en in voor divisie 1 is het dit seizoen weer voor beide divisies!

De SRC zal op donderdagen plaats vinden in de periode van 18 mei tot en met 23 junivanaf Een speler moet spelend zijn bij een team en zich voor 15 mei digitaal aanmelden middels info bcdc-darts.

Hierna zullen er 5 plaatsingstoernooien plaats vinden waar men punten en prijsjes kan vergaren. De punten zullen er voor zorgen dat men op de finaledag gaat strijden wie de beste speler is van dit seizoen in de BCDC.

De beste 16 zullen zich plaatsen. Je bent niet verplicht om aan elk toernooi mee te doen, maar dat is natuurlijk op eigen wens en risico. Het speltype zal best of 5 zijn waarbij iedere speler elk toernooi minimaal 2 wedstrijden speelt.

Verlies je na 2 wedstrijden dan lig je uit dat toernooi en kun je het een week erna weer proberen. Dus meld je zo snel mogelijk aan! Aanmelden na 15 mei is niet mogelijk.

Wij willen vooraf weten wie er mogelijk aan de toernooien gaan deelnemen. De overige details over de toernooien en horeca volgen zsm! De uitslagen van de bekerronde zijn bijgewerkt.

De eerste 3 deelnemers voor de bekerfinaledag op 28 april in de Baron zijn bekend! Tot dusver pas 1 team die het afgelopen jaar er ook bij was namelijk de Ambiani 6.

Een nieuwe deelnemer is de Puf! Deze wedstrijd gaat 20 april gespeeld worden. De ontknoping nadert; nog 2 speelweken in divisie 2: Als de Bakker 1 met een grote uitslag de aankomende week wint van de AMbiani 2 kunnen ze al kampioen worden!

Daarnaast gaan in de laatste week de nummers 2 en 3 tegen elkaar. De laatste speelweek van divisie 1 ziet er als volgt uit: De flyer voor de afsluiting van de BCDC teamcompetitie is klaar en deze zijn al verspreid of wordt zeer snel in de deelnemende horeca opgehangen.

Wat wil dat zeggen? Ze wisten zelf hun wedstrijd te winnen, maar door het falen van de toenmalige nummer 2 zijn ze al eerder dan verwacht kampioen!

In divisie 2 blijft het bovenin nog spannend met nog 2 wedstrijden te gaan! In divisie 1 zal de laatste speelweek opgesplitst worden vanwege Koningsdag.

De datum voor het slottoernooi met de prijsuitreiking van de teamcompetitie is bekend! De flyer volgt nog, maar houd deze datum alvast vrij!

Speelweek 18 van divisie 1 is bijgewerkt, net als speelweek 15 van divisie 2. Daarentegen is er weer een whitewash voor gekomen en zijn er in beide divisies wat wisselingen gebeurd.

Elk team heeft nu een winst op zijn naam staan. Onderin divisie 1 hebben we een nieuwe rode lantaarndrager gekregen.

In divisie 2 hebben we een nieuwe koploper! Speelweek 17 van divisie 1 is gespeeld en bijgewerkt. Gaat de Ambiani 1 met zelf nog 4 wedstrijden te gaan, maar hun naaste belagers nog 5 wedstrijden te gaan dit keer de titel pakken?

In divisie 2 daarentegen gaat speelkwart 4 volgende week in en de huidige leider is de Caramba! De loting voor de kwartfinales in de bekerronde is uitgevoerd en dit zijn de wedstrijden en locaties die op 30 maart gespeeld gaan worden!

Alle wedstrijden moeten worden ingehaald worden voor zaterdag 4 maar om Deze week werden er enkel 2 x ers gegooid. Aankomende week is enkel een speelweek voor divisie 1.

Natuurlijk kan divisie 2 wedstrijden in halen. Alle wedstrijden moeten gespeeld zijn voor 4 maart Deze week hadden we maarliefst 4 x er; 3 om 1. Afgelopen week was er een vrije week.

Hierin zijn nog wat inhaalwedstrijden gespeeld en zelfs een wedstrijd in voren voor de 2e keer. Dit laatste is in divisie 1 geweest.

In de beker is poule 5 tot een besluit gekomen. Dit resulteert in het feit dat nu alle kwartfinalisten die gaan strijden op 29 of 30 maart in de kwartfinales wie zich gaat plaatsen voor de bekerfinaledag!

De loting volgt nog. Onze complimenten naar alle teams in poule 5. Dit heeft als resultaat dat poule 5 qua resultaat er als volgt uit ziet: De laatste positie wordt ingevuld door middel van 3e beste nummer 2: In divisie 1 hebben we weer een nieuwe koploper op basis van het legsaldo.

Aanstaande week is iedereen via het schema vrij. Deelnemers aan de Dutch Open, veel succes! In divisie 1 hebben we nog maar 1 koploper en in divisie 2 hebben we nog maar 2 rode lantaarns.

Alle wedstrijden in de competitie zijn gespeeld en bijgewerkt. Onze complimenten aan alle teams! Tevens zijn er bekerwedstrijden ingehaald en dus ook nog wat beslissingen gevallen.

Tevens is de eigenaar vand e rode lantaarn in divisie 1 gewijzigd. In de beker zijn er 2 wedstrijden ingehaald waarvan in poule 1 duidelijk is geworden dat Ambiani 6 is door gedrongen naar de kwartfinales en de Bel 2 in de wachtkamer zit.

Tevens kan ik al 2 nummers 2 al verblijden met het nieuws dat ook zij doorgaan naar de kwartfinales en dat zijn: Het 3e plekje zal gaan tussen De Bel 2 en de ontknoping in poule 5.

Hier nemen we dus overigens wel verrassend afscheid van verliezend finalist van vorig jaar De Bel 1. Speelronde 11 divisie 1 is bijgewerkt net als 3 inhaalwedstrijden van divisie 2!

De ers zijn in divisie 1 gevallen en betreffende de finishes zijn het er 4 voor divisie 1 en 1 voor divisie 2.

In divisie 1 hebben we nu een hoogste nieuwe uitworp! In divisie 1 hebben we nu een nieuwe koploper en in divisie 2 hebben we een nieuwe rode lantaarn!

Volgende week is de inhaalweek en moeten alle wedstrijden van het 2e speelkwart ingehaald zijn voor zaterdag 14 januari Speelronde 10 en een uitslag uit de bekerronde is bijgewerkt!

De Ambiani 1 is verzekerd van een plek in de kwartfinales! Daarnaast hebben we een nieuwe koploper in divisie 1 en een nieuwe rode lantaarn in divisie 2.

De bekerronde is bijgewerkt! De eerste kwartfinalisten zijn al bekend waar de eerste teams al in de wachtrij staan als beste nr 2 om zich toe te voegen aan de kwartfinalisten.

Speelronde 9 is bijgewerkt! Helaas weer strafpunten toe moeten dienen vanwege geen uitslag. Speelronde 9 had wederom weer aandachtspunten en wel 4 x ers, voor respectievelijk divisie 1 en 2.

Daarnaast een 2e white wash. In divisie 2 hebben we een nieuwe hekkensluiter! Daarnaast is ieder team in beide divisies van de 0 af!

Deze speelkwart zijn we gestart met de eerste white wash van het seizoen. Kwartaal 1 is volledig ingehaald en bijgewerkt!

Er is zelfs nog een bekerronde wedstrijd ingehaald. Die staan er overigens nog wel 3 open. In de inhaalweek was het ook weer prijs: Daarbij weer een nieuwe koploper in divisie 1!

Daarnaast 4 x scores in divisie 1. Daarnaast in beide divisies een nieuwe koploper! De inhaalweek komt er nu aan, let dus op dat alles op tijd is ingehaald en ingeleverd.

Bekerronde 2 is bijgewerkt! Tevens is er een divisie 1 wedstrijd ingehaald en bijgewerkt! Aankomende week speelweek 5 gevolgd door een inhaalweek wat tevens einde speelkwart 1 betekent.

Oftewel alle wedstrijden van de eerste 5 speelweken moeten gespeeld en doorgegeven zijn voor 12 november Divisie 1 is ook begonnen met ers te raken en divisie 2 was het ook weer raak.

Speelweek 1 is bijgewerkt! Onder een positieve noot: Er zijn meteen al 2 ers gevallen en wel in divisie 2!

Onder een ietwat negatieve noot zijn er in divisie 1 heel veel wedstrijden verzet en heb ik helaas al strafpunten moeten toe bedelen door het niet inleveren van het resultaat.

Wel jammer anders had dat team nu bovenaan gestaan in divisie 2. Geupdate teamreglement staat online. Aanpassingen ten opzichte van afgelopen seizoen:.

Wedstrijden kunnen alleen verzet worden met goedkeuring van de competitieleider en de andere captain. Deze moeten in de desbetreffende speelkwartalen gespeeld worden of in een daarvoor toegevoegde vrije week.

Het bestuur beschouwt de captain van elk team als de contactpersoon voor betreffende spelers uit zijn team in de teamcompetitie. Voor de teamwedstrijden geldt dat de teams zelf verantwoordelijk zijn voor het tijdig doorgeven van de uitslagen.

Deze zal uitdrukkelijk verzocht worden dit te doen. Overige aanpassingen die nog verwerkt moeten worden en dit seizoen al geldig zijn:.

Let op heren teamcaptains. De uitslagen moeten voor zaterdag Dit jaar zal de bekerfinaleavond op vrijdag 28 april plaats vinden en wel in de Baron te Bladel!

Daarnaast heeft de Baron 1 ook aangeven mee te willen doen aan de bekerronde en komen er dus in poule 5 bij.

Enkel de eerste wedstrijd tussen de Baron 1 en de Elsombrero moet dan voor de kwartfinales van de beker ingehaald zijn. De overige 2 wedstrijden zijn in de normale speelweken.

Net over de valreep mogen we toch nog een 10e team toevoegen aan divisie 2! Zij zullen deze week niet in de bekerronde deelnemen, dit moet nog even afgestemd worden of zijn bij poule 5 komen of niet deelnemen.

Dit betekent echter wel dat er een aanpassing in het rooster van divisie 2 zit. Oftewel geen enkel vrij team meer geplande speelweken.

Afgelopen vrijdag is het BCDC teamseizoen afgetrapt. De ambiani 6 prolongeerde de SuperCup titel en pakten de eerste prijs van het seizoen!

Aankomende week bekerronde 1! Zorg ervoor dat alles weer voor zaterdag Het rooster staat online! Mocht je fouten ontdekken gelieve te rapporteren.

De onderstaande teams gaan deze strijd aan! Ambiani 6, Divisie 2 kampioen: Ambiani 3, Verliezend bekerfinalist: De bekerronde staat er op!

Deze begint vanaf volgende week op 21 en 22 september! Dit ook voor jaargang 3. Volgend seizoen een nieuwe locatie. Verder zal morgen de loting plaats vinden van de beker en deze zal hopelijk woensdag online staan met de eerste week.

Hopelijk voor het einde van de week zal het complete rooster online staan. Graag dus de website in de gaten houden! Blijf de website en facebook in de gaten houden!

Volgende vrijdag beginnen we met de Supercup. Locatie wordt snel bekend. Verder zal er dit jaar geen teamcaptain- en horecavergadering plaats vinden.

Indien je materialen nodig hebt neem contact op met de materiaalman. Meld ze dan middels het contactformulier.

De vakantieperiode zit er bijna op en iedereen begint weer te ontwaken uit hun zomers gevoel. De mailings zijn de deur uit naar alle teamcaptains om zich weer aan te melden voor uiterlijk 28 augustus Nieuwe teams kunnen zich aanmelden middels dit inschrijfformulier.

Voor vragen kunt u deze stellen middels info bcdc-darts. Natuurlijk zal de teamcompetitie starten op de vrijdag na Reusel kermis met de Supercup.

De volgende teams zullen hier om strijden: Alexander Merkx, Niels Das en Robin de Laat hebben de titel voor de 3e keer op rij gewonnen en mogen de wisseltrofee houden!

Speelweek 8 is bijgewerkt en de 10 koppels zijn bekend! We hebben in totaal 2 afmeldingen gehad, maar dat betekent dat alle nummers 4 door zijn ipv 1.

Deze week 1 x en de eerste definitief geplaatste koppels zijn bekend: Zij zijn 9 juli vanaf Speelweek 7 is bijgewerkt! Ambiani 1 K2 zijn ook geplaatst, maar hebben aangegeven niet te kunnen op de finaledag.

Hun plek zal worden op gevuld door de 2e beste nummer 4. Aankomende week is de laatste speelweek en zullen all wedstrijden gespeeld en ingeleverd moeten zijn!

Speelweek 6 is bijgewerkt! De week van de 60 finishes en daarnaast 3 x en 1 x finish. Daarnaast strijden de beste 10 koppel op zaterdag 9 juli in de Puf!

Alle banen in de kantine en we maken er een mooie avond van! Aangezien we daar nog niet over de helft waren worden van dit koppel alle uitslagen in het komende weekend verwijderd om het voor iedereen zo eerlijk mogelijk te maken.

Speelweek 3 is bijgewerkt. Wederom strafpunten moeten toe kennen. Deze week werd de hoogste finish benaderd en hadden we 7 ers.

Speelweek 2 is bijgewerkt. Helaas strafpunten toe moeten dienen. De eerste speelweek van de koppelcompetitie is bijgewerkt! Iedereen heeft netjes op tijd zijn uitslagen ingleverd.

De loting voor de koppelcompetitie is vol trokken en staan nu online in poule A, B en C. De horeca waar in gegooid moet worden staat er nog bij.

Deze hopen we morgen te kunnen bevestigen. Komt er wel op neer dat het altijd op een donderdag gespeeld zal worden. De huidige koppels gaan weer strijden in de koppelcompetitie die volgende week van start gaat.

Houdt de site rond het weekend in de gaten voor de loting en schema! Gisteren heeft de slotavond in de vorm van een bierronde teamtoernooi plaats gevonden in de Ambiani.

Al met al een gezellige avond met de prijsuitreiking van de teamcompetitie. Hieronder nogmaals de verdeelde prijzen:. Jarno van Huijkelom met Bart Fabrie met 5 x en 27 x Kees Huijbregts met 1 x en 7 x Teams die automatisch uitgenodigd zijn voor de SuperCup in het nieuwe seizoen: Deze competitie zal starten op 12 mei en loopt maximaal 9 weken door.

Dit is even afhankelijk van de hoeveelheid deelnemende koppels. In het uiterste geval zal de finaledag op vrijdag 8 juli gespeeld worden.

Het principe blijft hetzelfde: Elke leg is 1 punt, dus bij elkaar opgeteld heb je in totaal 9 punten in de legs te verdelen. In totaal dus per wedstrijd 11 punten te verdienen.

Wie er na 8 weken bij de 10 beste koppels horen van dit seizoen spelen op de beslissingsdag om de titel. Inschrijven kan via een mail naar bcdc-koppel bcdc-darts.

Maximaal 3 spelers per koppel en let op! Vanaf dit seizoen mag je dus ook een koppel vormen met spelers uit een andere horecagelegenheid.

Aanstaande zaterdag zal er op de slotavond van de teamcompetitie in de Ambiani bepaald worden wie er zich Koning mag tronen van de bierspellen!

Hebben jullie je als team of als vrienden nog niet opgegeven? Doe het dan snel! Vorm een team van minimaal 4 mensen waarvan er 2 BCDC-lid zijn.

Er wordt vervolgens elke keer geloot welk bierspel je gaat spelen per wedstrijd! Voor degene die het zondag de 5e april heeft gemist bij KempenFM volgen hier de bierspellen: Uitleg is uiteraard aanwezig op de slotavond.

Ook zal de prijsuitreiking van de teamcompetitie hier plaats vinden! Aanstaande vrijdag is het zover! De halve finalisten zijn bekend en de volgende teams gaan strijden om de titel die op dit moment in het.

De laatste speelweek is bijgewerkt! Het eindresultaat in elke divisie is bekend! Dit zal natuurlijk zaterdag 30 april op de slotavond bekend worden en de prijzen zullen uitgereikt worden.

Deze week zijn er nog 3 ers gegooid en een er. Speelweek 17 is bijgewerkt! Waar het vorige week nog enigszins spannend was is er boven in beide divisies toch al duidelijkheid gekomen: In divisie 1 verloren nummers 2 en 3 en de nummer 1 won met een whitewash.

Ambiani 4 kan enkel nog gelijk in punten komen, maar op legs voor gaan ze het niet redden. Vandaar feliciteren we Ambiani 6 met het 3e kampioenschap op rij!

In divisie 2 feliciteren we de Ambiani 3 met het kampioenschap! Ze wonnen wederom hun wedstrijd en zijn nu niet meer te achterhalen door de concurrentie.

Nu resteren plekken 2 en 3 in beide divisies nog. In divisie 1 gaan deze ook nog eens tegen elkaar spelen. In divisie 2 kan de nummer 3 Caramba!

Mocht dat gebeuren dan is het legsaldo voor de Caramba! Volgende week inhaalweek en daarna de ontknoping voor de nog te vergeven prijzen. Ben je benieuwd naar meer details over de slotavond?

Luister dan as zondagmiddag om 3 uur naar KempenFM. Hier zullen de mogelijke bierronde spellen ontmaskerd worden en tevens zullen alle komende activiteiten belicht worden.

De competitiewedstrijden moeten gespeeld en ingeleverd zijn op zaterdag 23 april voor Inhaal van de beker mogen gespeeld en ingeleverd worden tot en met donderdag 28 april.

Ditmaal van dezelfde speler! Met nog 2 speelweken te gaan en een aantal wedstrijden is er al een schifting.

In divisie 1 is de top 3 bekend, echter wie op welke plek eindigt nog niet. De huidige nummers 2 en 3 moeten nog tegen elkaar. Zou dat dan het voordeel zijn voor de huidige nr 1?

Onderin gaat het tussen 2 teams om te bepalen wie er laatste wordt. Het verschil is maar 2 punten. Wie gaat het lukken? In divisie 2 Lijkt de Ambiani 3 het kampioenschap te gaan pakken, de plekken 2 en 3 worden nog door 3 teams bestreden.

Onderin is de laatste plek al vergeven, maar zeer knap dat ze keer op keer blijven proberen om te winnen!

Bekerronde uitslagen zijn verwerkt net als 2 inhaal wedstrijden van divisie 2. Volgende week speelronde 17 de voorlaatste! Het eind van het seizoen komt er aan en dat zullen we natuurlijk weer afsluiten met een slotavond.

Dit keer een suggestie van een BCDC speler uitgewerkt. De uitslagen van week 16 zijn bijgewerkt. Wederom waren er weer ers; 2 stuks.

In divisie 1 hebben we weer een nieuwe nummer 1! Aankomende week de kwartfinales van de bekerronde en natuurlijk de mogelijkheid om inhaalwedstrijden te spelen!

It was the practice of this skill that developed into a game of skill. Before the First World War, pubs in the United Kingdom had dartboards made from solid blocks of wood, usually elm.

This changed when a company called Nodor, whose primary business was making modelling clay which has no odour, hence the name Nodor , started producing clay dartboards in The clay dartboards never caught on, and Nodor switched to making the traditional elm dartboards that were popular at the time.

Their model of dartboard was not a great success until someone came up with the idea of using the century plant , a type of agave, to make a dartboard.

Small bundles of sisal fibres of the same length were bundled together. The bundles were then compressed into a disk and bound with a metal ring.

It was an instant success, as the darts did little or no damage to the board—they just parted the fibres when they entered the board; this type of board was more durable and required little maintenance.

Quality dartboards are still made of sisal fibres ; less expensive boards are sometimes made of cork or coiled paper. However, several types of sisal fibre are used in dartboards today, originating from East Africa, Brazil, or China.

Despite widespread belief that some dartboards are constructed using pig bristles, camel hair, or horse hair, there is no evidence that boards have ever been produced commercially from these materials.

Each section is separated with metal wire or a thin band of sheet metal. The numbers indicating the various scoring sections of the board are also normally made of wire, especially on tournament-quality boards.

The wire ring on which the numbers are welded can be turned to facilitate even wear of the board. Boards of lesser quality often have the numbers printed directly on the board.

These dartboards have electronic scoring computers that are preprogrammed with a wide variety of game types. The board is made of plastic facings with small holes.

The holes slant out, allowing the plastic-tipped darts to stick inside. When a dart strikes the board, the section makes contact with a metal plate, telling the computer where the player has thrown.

Illumination should be arranged to brightly illuminate the dartboard and minimize shadows of thrown darts. The main supply for the illumination should be protected against accidental piercing, or placed away from the board.

The dartboard may have its origins in the cross-section of a tree. An old name for a dartboard is " butt "; the word comes from the French word but , meaning "target".

The London Fives board is another variation. This has only 12 equal segments numbered 20, 5, 15, 10, 20, 5, 15, 10, 20, 5, 15, 10 with the doubles and trebles being a quarter of an inch 6.

There is a speculation that the game originated among soldiers throwing short arrows at the bottom of a cask or at the bottom of trunks of trees.

As the wood dried, cracks would develop, creating "sections". Soon, regional standards emerged, and many woodworkers supplemented bar tabs by fabricating dart boards for the local pubs.

It is generally said that the standard numbering plan with a 20 on top was created in by Lancashire carpenter Brian Gamlin, [7] though this is disputed.

Although this applies to most of the board, the left-hand side near the 14 section is preferred by beginners, for its concentration of larger numbers.

Mathematically, removing the rotational symmetry by placing the "20" at the top, there are 19! Many different layouts would penalise a player more than the current setup; however, the current setup actually does the job rather efficiently.

There have been several mathematical papers published that consider the "optimal" dartboard. Initially the missiles were simply cut down arrows or crossbow bolts.

These darts were mainly imported from France and became known as French darts. This type of dart continued to be used into the s.

Modern darts have four parts: Others are designed to retract slightly on impact to lessen the chance of bouncing out. The barrels come in a variety of weights and are usually constructed from brass, silver-nickel, or a tungsten alloy.

Tungsten on the other hand, is twice as dense as brass thus a barrel of an equivalent weight could be thirty percent smaller in diameter.

The remainder is usually nickel, iron, or copper. Barrels come in 3 basic shapes: Their slenderness makes them better for grouping, but because they are long, the centre of gravity is further back.

Ton shaped barrels are thin at either end but bulge in the middle. This makes them fatter than a cylindrical barrel of equivalent weight but the centre of gravity is further forward and so theoretically easier to throw.

Torpedo shaped barrels are widest at the point end and taper towards the rear. This keeps the weight as far forward as possible but like the ton, gives it a larger diameter than the cylinder.

The shafts are manufactured in various lengths and some are designed to be cut to length. Shafts are generally made from plastics, nylon polymers, or metals such as aluminium and titanium; and can be rigid or flexible.

A longer shaft will however make the dart less responsive and increase the chance of "wobbling". The primary purpose of the flight is to produce drag and thus prevent the rear of the dart overtaking the point.

Modern flights are generally made from plastic, nylon, or foil and are available in a range of shapes and sizes. The three most common shapes in order of size are the standard, the kite, and the smaller pear shape.

The less surface area, the less stability but larger flights hamper close grouping. Generally speaking, a heavier dart will require a larger flight. For competitive purposes, a dart cannot weigh more than 50g including the shaft and flight and cannot exceed a total length of mm.

This is considered eye-level for a six-foot man. The standard dartboard is divided into 20 numbered sections, scoring from 1 to 20 points, by wires running from the small central circle to the outer circular wire.

Circular wires within the outer wire subdivide each section into single, double and triple areas. The dartboard featured on the "Indoor League" television show of the s did not feature a triple section, and according to host Fred Trueman during the first episode, this is the traditional Yorkshire board.

Various games can be played and still are played informally using the standard dartboard. However, in the official game, any dart landing inside the outer wire scores as follows:.

The highest score possible with three darts is , commonly known as a "ton 80" points is called a ton , obtained when all three darts land in the triple In the televised game, the referee frequently announces a score of in exuberant style.

A "quad" ring appeared briefly between the triple ring and the bull in the s, leading to a potential maximum three quads , a maximum checkout QQBull and seven dart finishes from a start five quads, triple, bullseye , but was swiftly dropped from professional tournament play after only two years.

List of darts players. There are many games that can be played on a dartboard, but the term "darts" generally refers to a game in which one player at a time throws three darts per turn.

A game of darts is generally contested between two players, who take turns. The most common objective is to reduce a fixed score, commonly or , to zero "checking out".

The final dart must land in either the bullseye or a double segment in order to win. This can be done via my Contacts page. Through my website I am encouraging those interested in the history and development of the game worldwide to share and exchange information.

As you navigate around the site you will find contributions from other darts enthusiasts which I know you will find of interest. I hope you enjoy my website and that you will return again and again to discover what new articles have been posted.

Frequently Asked Questions I often receive enquiries from darts fans asking very similar questions such as "Why are the numbers of a standard dartboard in the order they are?

Pub History Whilst I thoroughly enjoy researching darts I am also fascinated by the history of other pub games and of course English public houses.

Learn more about my latest book and where to order it. Design by VWD Consulting. New Book Out Now! From the beginning to now When I set up my original website back in , I had no idea how successful it would be or indeed if anyone else out there in the global internet community was interested in the history of the greatest of all sports.

Imac casino macht die Faszination aus? Ein WM-Plan zum selbst eintragen,sehr schön. Viele 3-Dart-Scores können aus sportwetten bet at home Wurfpunkten zusammengesetzt werden z. Deswegen liegen neben zweistelligen Zahlen zumeist einstellige Zahlen zum Beispiel die 20 zwischen 1 und 5. Gewonnen hat die Person, die als erstes die 20 erreicht und getroffen hat. Wer ein Shanghai wirft, egal auf welcher Zahl, gewinnt das Spiel vorzeitig. Benutzerinformationen überspringen Eric B.

Darts 180 - your place

Der Spieler, der am Ende die meisten Punkte hat, gewinnt. Beim Tactics , Cricket oder Mickey Mouse müssen die Zahlen von 20 bis 10 regional wird gelegentlich bis 11 gespielt; beim E-Dart 20 bis 15 und Bull jeweils dreimal getroffen werden. Nun versucht der Jäger den Fuchs zu jagen. Durch die Nutzung dieser Website erklären Sie sich mit den Nutzungsbedingungen und der Datenschutzrichtlinie einverstanden. Insbesondere an Bahnhöfen sollten man das ja auch im Sortiment finden - besonders zu Beginn. Ein Gerichtsdiener, der ihm nacheifern wollte, traf nur mit einem Pfeil die Scheibe. Benutzerinformationen überspringen volla Darter. Damit Du mitreden kannst, findest Du hier bet888 wichtigsten Begriffe in alphabetischer Reihenfolge. Ein Spieler gibt ein Feld vor. Danke für die E funktion aufstellen Super-Snooper! Damit ein Wurf gewertet wird, casino nova 21 der Dart bis zum Herausziehen durch den Spieler im Dartboard stecken bleiben. Die Zahlen sind so angeordnet, dass sie Treffsicherheit erfordern. Aufzeichnungen aus dem Arnautovic bleibt doch bei West Ham ran. Welche Dinge sollte ich beachten? Sydney Darts Masters

180 darts - opinion you

Alle Pfeile müssen scoren, ansonsten wird der Punktestand wie gehabt halbiert. Werde ich mir natürlich auch kaufen. Von so viel Können waren die Richter beeindruckt und fällten das Urteil: Letzteres sind schmale Flügel oder auch Blättchen, die den Wurfpfeil auf Kurs halten. Es zählt jedoch das erste getroffene Feld. Bei 40 Punkten Rest wird das Leg nur bei einer Doppel gewonnen. Damit ein Wurf gewertet wird, muss der Dart bis zum Herausziehen durch den Spieler im Dartboard stecken bleiben. Das Leg wird mit einem Wurf in ein Doppelfeld beendet. Sieger ist derjenige, der als Letzter verbleibt.

Mogelijk een zware straf, maar het is ook maar een kleine moeite om het door te geven zodat wij jullie van de juiste informatie kunnen voorzien.

Mocht je een strafpunt krijgen en je bent er niet mee eens dan zien we graag bewijs dat jullie het op tijd hebben verstuurd.

De bekerloting is voltooid en we kunnen wel spreken dat er een poule des doods uit is gekomen! Bekerronde 1 van de poulefase. Bekerronde 2 van de poulefase.

Speelweek 1 van de reguliere teamcompetitie die in week 39 bekend gemaakt zal worden net als de rest van het rooster!

De vakantie zit er voor de meesten op en dat betekent dat het nieuwe teamseizoen op het punt staat van beginnen!

Dit seizoen vangen we aan met 19 teams; 10 in divisie 1 en 9 in divisie 2 In totaal hebben we door wat wijzigingen nu 11 locaties. We snappen dat jullie allen staan te trappelen en te trainen om weer goed voor de dag te komen.

Allereerst 1 grote aanpassing! De wedstrijdformulieren zullen voortaan niet meer verspreid worden. Alle formulieren voor divisie 1 en 2 en de beker kun je terug vinden op onze download pagina!

Morgen zal de loting plaatsvinden van de bekerronde waar dus alle 19 teams en 11 locaties in gaan. Het voorlopige rooster zal er als volgt uit zien: Houd de website dus goed in de gaten voor de komende weken om te weten waar je moet gooien!

Vandaag zijn alle huidige teamformulieren en lege formulieren rond gemaild en daarnaast kunnen we alvast de nieuwe locatie voor de SuperCup voor de komende 3 seizoenen bekend maken: Een finaledag, in X-Sport FF nie, vol verrassing en spanning startend in de poulefase.

Ook in de knockout fase kwamen spelers terug van een flinke achterstand om zo toch de spanning terug in de wedstrijd te stoppen.

Uiteindelijk was het Niels Das die de titel en de wisseltrofee in de lucht mocht tillen met zijn overwinning op Rob Hendriks in de best of 11 finale.

In de verliezersfinale was het Thom van Beers die de 3e stek opeiste tegen Stan Kremers in de best of 9 verliezersfinale. De volledige uitslagen van de finaledag kun je op de SRC pagina terug vinden.

Zeker aan te raden door de wisselende uitslagen. Maar dan zit nu het BCDC dartseizoen er echt op. Binnenkort krijgt ieder team en de horeca een mail om zich voor volgend seizoen in te schrijven.

Inschrijfdatum loopt tot 1 september! Supercup op vrijdag op een nieuwe locatie! Door een afmelding is de nummer 18 toegevoegd aan de beste 16 voor as vrijdagavond.

Aangepast in de lijst. De volgende geplaatste spelers gaan vrijdag 30 juni deelnemen aan de finale dag in X-Sport FF nie om te bepalen wie er met de titel Kampioen Singel Ranking Competitie vandaar gaat!

De laatste BCDC dartdag van dit seizoen en dan zit het er echt op! Maar wees niet volgend seizoen gaan we gewoon weer beginnen en wel met de Supercup!

De een na laatste toernooi voor de finaledag oftewel voor vele een dag de aansluiting met de kop te krijgen of zich te verzekeren. Uiteindelijk werd er in beide halve finales de volledige legs benut en tevens in de finale werden alle legs gegooid!

Rob Hendriks benutte de laatste dubbel en won hiermee het 4e toernooi van Niels Das. De gedeelde derde plek waren voor Jarno van Huijkelom en Guido Waterschoot.

De hoogste uitworp is nog hoger aangescherpt na vorige week en is nu van Stan Kremers. Kijk op de SRC competitie pagina om de huidige ranking en alle uitslagen te zien!

De spelers die oranje zijn gemarkeerd zullen niet aanwezig zijn op de finaledag. Mochten deze na 5 toernooien in de top 16 staan dan zal de eerst volgende speler qua ranking geplaatst zijn.

De huidige top 8 hiervan is niet meer te achterhalen en zijn met zekerheid al geplaatst voor de finale dag. Echter kunnen zij nog steeds bepalen in welke poule zij op de finaledag komen oftewel nog genoeg nut om aanwezig te zien bij het laatste ranking toernooi.

Het laatste singel ranking toernooi is as donderdag de 23e juni in de Baron! Zorg ervoor dat je tijdig aanwezig bent of iets van je laat weten, want zodra de loting is voltooid kun je niet meer deelnemen!

Laat je niks van je zien of horen op de locatie zelf dan heb je ook pech. Kleine moeite groot plezier. De locatie van de finaledag is bekend!

Deze zal plaats vinden in X-Sport FF nie op vrijdag 30 juni! Daarnaast is het ook zo dat de ranking impact heeft op de pouleverdeling van de finaledag.

Genoeg redenen om zo veel mogelijk punten te vergaren! Het derde ranking toernooi vond afgelopen donderdag plaats in feesttempel de Ambiani en in total waren er 40 deelnemers present.

In de halve finales werd al bekend dat we een nieuwe winnaar zouden krijgen en deze keer was dat Tom Visser die dat deed terwijl hij achter stond.

Thom van Beers werd verdienstelijk 2e en op de gedeelde 3e plek zijn Robert van der Heijden en Richard van Hamont geeindigd.

Gisteren was ook het toernooi van vele hoge finishes, uiteindelijk is deze aangescherpt naar van Patrick van den Berg.

Kijk op de SRC competitie pagina om de huidige ranking te zien! Er zullen 16 mensen zich plaatsen voor vrijdag de 30e juni om te bepalen wie de beste speler van de Singel Ranking Competitie is.

De ranking na 5 toernooien bepaalt ook de poule indeling! Kun je de 30e niet dan horen wij dit graag zo snel mogelijk! Uiteindelijk was het wederom Guido Waterschoot die het toernooi won.

De hoogste uitworp, goed voor 5 punten, was dit keer voor Mark Hendrikx. Het volgende toernooi is as donderdag de 8e juni in de Ambiani!

Het eerste ranking toernooi heeft plaats gevonden in X-Sport FF nie. In totaal hebben we 48 deelnemers voor de gehele SRC en uiteindelijke zullen er 16 deelnemers zich plaatsen voor het slottoernooi op vrijdag 30 juni.

Mocht je die datum niet kunnen dan horen we dit graag van te voren! Gisteren hadden we 35 deelnemers die om de titel van het eerste toernooi gingen strijden.

Tevens was de hoogste uitworp van Niels Das met De Singel Ranking competitie gaat as donderdag, 18 mei van start in X-Sport ff nie. De ingeschreven deelnemers kunnen zich tussen Voor de eerste wedstrijden hebben we vrijwillige schrijvers nodig, daarna zullen we beginnen dat de winnaar van die baan zal blijven staan om zijn verplichting als schrijver te vervullen.

De Singel Ranking competitie gaat donderdag 18 mei van start in X-Sport ff nie. Je kunt je nog tot en met 14 mei inschrijven.

HIeronder vind u de huidige ingeschreven deelnemers. Sta je er nog niet bij? Schrijf je dan nog snel in! Mocht iemand zijn pijlen vergeten zijn afgelopen zaterdag dan kun je contact opnemen met de voorzitter.

De eerste schifting vond plaatsin de eerste poulefase. De helft hiervan ging naar de winnaarsronde en de andere helft vaan de verliezersronde.

De nummers 1 en 2 van de poule plaatsten zich voor de winnaars- en verliezersfinale in de winnaars- en verliezersronde. Maar voor die gespeeld werden vond eerst de prijsuitreiking van de teamcompetitie plaats en de loterij, zodat iedereen nog kans maakte op een leuke prijs.

Uiteindelijk hadden we de volgende prijswinnaars: Tom Visser en Mariska van de Wiel Verliezersronde 1e prijs: Het volgend teamseizoen zal starten op vrijdag met de SuperCup op een nieuwe locatie!

Het zit er bijna op, de teamcompetitie; de speelweken zijn voorbij, de prijswinnaars zijn bekend net als de rode lantaarns. Er kan niks meer aan de standen veranderd worden.

Wat resteert er dan nog wel? De bekerfinaledag is bijgewerkt. De loting werd om De verliezersfinale bleek de Ambiani 6 al het schroom weg gegooid te hebben en won deze.

De finale begon heel spannend! Echter toen trok de Puf door en vielen de dubbels aan hun zijde. Hiermee verzekert de Puf zich met de laatste open plek in de Supercup op ; de vrijdag na Reusel kermis!

Deze week nog de laatste speelweek in divisie 1 en aansluitend op zaterdag 6 mei in de Ambiani. Nou de spelers die zich inschrijven zullen op de avond zelf geloot worden aan een andere speler om zo samen een koppel te vormen.

Er wel vanuitgaande dat het een gezelligheidstoernooi is. Er wordt dan een poulefase gespeeld waarbij een deel naar de winnaarspoule gaat en een deel naar de verliezerspoule.

Daarna zal aan beide kanten een knockout fase zijn. Het speltype is Best of 3; koppel , en tactics. Gedurende deze avond zal er ook een loterij plaats vinden en zal de prijsuitreiking van de teamcompetitie ook uitgevoerd worden.

Hapjes zullen natuurlijk ook voorbij komen. Vooraf inschrijven is wenselijk. Loting koppels zal starten om Nieuw toernooi op de toernooipagina: De dartdrive georganiseerd door de Baron en de Aonloop.

De data van de Singel Ranking Competitie is bekend! De volgende ranking toernooien zullen op de volgende donderdagen plaats vinden: Per toernooi worden er punten verdeeld waarbij iedereen minimaal 2 wedstrijden zal spelen.

Hoeveel punten is afhankelijk van het aantal deelnemers per toernooi. Deelname wordt beloond met 2 punten. Na de 5 toernooien zal er een ranking zijn.

Even afhankelijk van de hoeveelheid totale deelnemers zullen er 10, 12 of 16 mensen zich plaatsen voor vrijdag de 30e juni om te bepalen wie de beste speler van de Singel Ranking Competitie is.

Samen met de Puf, Ambiani 6 en de Bel 2! Daarnaast stromen de aanmeldingen voor het Singel Ranking Competitie binnen.

Mocht je geen bevestiging hebben gekregen dan gelieve nogmaals via mail ons benaderen of via de telefoon. Agenda voor de SRC volgen spoedig. In divisie 1 zijn de nummer 1 en de nummer laatst ook bekend, voor plekken 2 en 3 wordt nog gestreden!

Vergeet je niet aan te melden! Deze week enkel een er en er, maar wel een kampioen erbij! In divisie 2 heeft De Bakker 1 er eigenhandig voor gezorgd dat ze niet meer te achter halen zijn en zij zullen dus begin volgend seizoen aan de Supercup mee doen net als de Ambiani 1!

Normaliter ben je van ons gewenst dat we de koppelcompetitie aankondigen rond deze tijd. Dit seizoen hebben we op basis van de afgelopen seizoenen een andere optie gekozen.

Waar we dit introduceerde in voor alle divisies en in voor divisie 1 is het dit seizoen weer voor beide divisies! De SRC zal op donderdagen plaats vinden in de periode van 18 mei tot en met 23 junivanaf Een speler moet spelend zijn bij een team en zich voor 15 mei digitaal aanmelden middels info bcdc-darts.

Hierna zullen er 5 plaatsingstoernooien plaats vinden waar men punten en prijsjes kan vergaren. De punten zullen er voor zorgen dat men op de finaledag gaat strijden wie de beste speler is van dit seizoen in de BCDC.

De beste 16 zullen zich plaatsen. Je bent niet verplicht om aan elk toernooi mee te doen, maar dat is natuurlijk op eigen wens en risico.

Het speltype zal best of 5 zijn waarbij iedere speler elk toernooi minimaal 2 wedstrijden speelt. Verlies je na 2 wedstrijden dan lig je uit dat toernooi en kun je het een week erna weer proberen.

Dus meld je zo snel mogelijk aan! Aanmelden na 15 mei is niet mogelijk. Wij willen vooraf weten wie er mogelijk aan de toernooien gaan deelnemen.

De overige details over de toernooien en horeca volgen zsm! De uitslagen van de bekerronde zijn bijgewerkt.

De eerste 3 deelnemers voor de bekerfinaledag op 28 april in de Baron zijn bekend! Tot dusver pas 1 team die het afgelopen jaar er ook bij was namelijk de Ambiani 6.

Een nieuwe deelnemer is de Puf! Deze wedstrijd gaat 20 april gespeeld worden. De ontknoping nadert; nog 2 speelweken in divisie 2: Als de Bakker 1 met een grote uitslag de aankomende week wint van de AMbiani 2 kunnen ze al kampioen worden!

Daarnaast gaan in de laatste week de nummers 2 en 3 tegen elkaar. De laatste speelweek van divisie 1 ziet er als volgt uit: De flyer voor de afsluiting van de BCDC teamcompetitie is klaar en deze zijn al verspreid of wordt zeer snel in de deelnemende horeca opgehangen.

Wat wil dat zeggen? Ze wisten zelf hun wedstrijd te winnen, maar door het falen van de toenmalige nummer 2 zijn ze al eerder dan verwacht kampioen!

In divisie 2 blijft het bovenin nog spannend met nog 2 wedstrijden te gaan! In divisie 1 zal de laatste speelweek opgesplitst worden vanwege Koningsdag.

De datum voor het slottoernooi met de prijsuitreiking van de teamcompetitie is bekend! De flyer volgt nog, maar houd deze datum alvast vrij!

Speelweek 18 van divisie 1 is bijgewerkt, net als speelweek 15 van divisie 2. Daarentegen is er weer een whitewash voor gekomen en zijn er in beide divisies wat wisselingen gebeurd.

Elk team heeft nu een winst op zijn naam staan. Onderin divisie 1 hebben we een nieuwe rode lantaarndrager gekregen.

In divisie 2 hebben we een nieuwe koploper! Speelweek 17 van divisie 1 is gespeeld en bijgewerkt. Gaat de Ambiani 1 met zelf nog 4 wedstrijden te gaan, maar hun naaste belagers nog 5 wedstrijden te gaan dit keer de titel pakken?

In divisie 2 daarentegen gaat speelkwart 4 volgende week in en de huidige leider is de Caramba! De loting voor de kwartfinales in de bekerronde is uitgevoerd en dit zijn de wedstrijden en locaties die op 30 maart gespeeld gaan worden!

Alle wedstrijden moeten worden ingehaald worden voor zaterdag 4 maar om Deze week werden er enkel 2 x ers gegooid. Aankomende week is enkel een speelweek voor divisie 1.

Natuurlijk kan divisie 2 wedstrijden in halen. Alle wedstrijden moeten gespeeld zijn voor 4 maart Deze week hadden we maarliefst 4 x er; 3 om 1.

Afgelopen week was er een vrije week. Hierin zijn nog wat inhaalwedstrijden gespeeld en zelfs een wedstrijd in voren voor de 2e keer. Dit laatste is in divisie 1 geweest.

In de beker is poule 5 tot een besluit gekomen. Dit resulteert in het feit dat nu alle kwartfinalisten die gaan strijden op 29 of 30 maart in de kwartfinales wie zich gaat plaatsen voor de bekerfinaledag!

De loting volgt nog. Onze complimenten naar alle teams in poule 5. Dit heeft als resultaat dat poule 5 qua resultaat er als volgt uit ziet: De laatste positie wordt ingevuld door middel van 3e beste nummer 2: In divisie 1 hebben we weer een nieuwe koploper op basis van het legsaldo.

Aanstaande week is iedereen via het schema vrij. Deelnemers aan de Dutch Open, veel succes! In divisie 1 hebben we nog maar 1 koploper en in divisie 2 hebben we nog maar 2 rode lantaarns.

Alle wedstrijden in de competitie zijn gespeeld en bijgewerkt. Onze complimenten aan alle teams! Tevens zijn er bekerwedstrijden ingehaald en dus ook nog wat beslissingen gevallen.

Tevens is de eigenaar vand e rode lantaarn in divisie 1 gewijzigd. In de beker zijn er 2 wedstrijden ingehaald waarvan in poule 1 duidelijk is geworden dat Ambiani 6 is door gedrongen naar de kwartfinales en de Bel 2 in de wachtkamer zit.

Tevens kan ik al 2 nummers 2 al verblijden met het nieuws dat ook zij doorgaan naar de kwartfinales en dat zijn: Het 3e plekje zal gaan tussen De Bel 2 en de ontknoping in poule 5.

Hier nemen we dus overigens wel verrassend afscheid van verliezend finalist van vorig jaar De Bel 1. Speelronde 11 divisie 1 is bijgewerkt net als 3 inhaalwedstrijden van divisie 2!

De ers zijn in divisie 1 gevallen en betreffende de finishes zijn het er 4 voor divisie 1 en 1 voor divisie 2. In divisie 1 hebben we nu een hoogste nieuwe uitworp!

In divisie 1 hebben we nu een nieuwe koploper en in divisie 2 hebben we een nieuwe rode lantaarn! Volgende week is de inhaalweek en moeten alle wedstrijden van het 2e speelkwart ingehaald zijn voor zaterdag 14 januari Speelronde 10 en een uitslag uit de bekerronde is bijgewerkt!

De Ambiani 1 is verzekerd van een plek in de kwartfinales! Daarnaast hebben we een nieuwe koploper in divisie 1 en een nieuwe rode lantaarn in divisie 2.

De bekerronde is bijgewerkt! De eerste kwartfinalisten zijn al bekend waar de eerste teams al in de wachtrij staan als beste nr 2 om zich toe te voegen aan de kwartfinalisten.

Speelronde 9 is bijgewerkt! Helaas weer strafpunten toe moeten dienen vanwege geen uitslag. Speelronde 9 had wederom weer aandachtspunten en wel 4 x ers, voor respectievelijk divisie 1 en 2.

Daarnaast een 2e white wash. In divisie 2 hebben we een nieuwe hekkensluiter! Daarnaast is ieder team in beide divisies van de 0 af!

Deze speelkwart zijn we gestart met de eerste white wash van het seizoen. Kwartaal 1 is volledig ingehaald en bijgewerkt! Er is zelfs nog een bekerronde wedstrijd ingehaald.

Die staan er overigens nog wel 3 open. In de inhaalweek was het ook weer prijs: Daarbij weer een nieuwe koploper in divisie 1! Daarnaast 4 x scores in divisie 1.

Daarnaast in beide divisies een nieuwe koploper! De inhaalweek komt er nu aan, let dus op dat alles op tijd is ingehaald en ingeleverd.

Bekerronde 2 is bijgewerkt! Tevens is er een divisie 1 wedstrijd ingehaald en bijgewerkt! Aankomende week speelweek 5 gevolgd door een inhaalweek wat tevens einde speelkwart 1 betekent.

Oftewel alle wedstrijden van de eerste 5 speelweken moeten gespeeld en doorgegeven zijn voor 12 november Divisie 1 is ook begonnen met ers te raken en divisie 2 was het ook weer raak.

Speelweek 1 is bijgewerkt! Onder een positieve noot: Er zijn meteen al 2 ers gevallen en wel in divisie 2! Onder een ietwat negatieve noot zijn er in divisie 1 heel veel wedstrijden verzet en heb ik helaas al strafpunten moeten toe bedelen door het niet inleveren van het resultaat.

Wel jammer anders had dat team nu bovenaan gestaan in divisie 2. Geupdate teamreglement staat online. Aanpassingen ten opzichte van afgelopen seizoen:.

Wedstrijden kunnen alleen verzet worden met goedkeuring van de competitieleider en de andere captain. Deze moeten in de desbetreffende speelkwartalen gespeeld worden of in een daarvoor toegevoegde vrije week.

Het bestuur beschouwt de captain van elk team als de contactpersoon voor betreffende spelers uit zijn team in de teamcompetitie. Voor de teamwedstrijden geldt dat de teams zelf verantwoordelijk zijn voor het tijdig doorgeven van de uitslagen.

Deze zal uitdrukkelijk verzocht worden dit te doen. Overige aanpassingen die nog verwerkt moeten worden en dit seizoen al geldig zijn:.

Let op heren teamcaptains. De uitslagen moeten voor zaterdag Dit jaar zal de bekerfinaleavond op vrijdag 28 april plaats vinden en wel in de Baron te Bladel!

Daarnaast heeft de Baron 1 ook aangeven mee te willen doen aan de bekerronde en komen er dus in poule 5 bij. Enkel de eerste wedstrijd tussen de Baron 1 en de Elsombrero moet dan voor de kwartfinales van de beker ingehaald zijn.

De overige 2 wedstrijden zijn in de normale speelweken. Net over de valreep mogen we toch nog een 10e team toevoegen aan divisie 2!

Zij zullen deze week niet in de bekerronde deelnemen, dit moet nog even afgestemd worden of zijn bij poule 5 komen of niet deelnemen.

Dit betekent echter wel dat er een aanpassing in het rooster van divisie 2 zit. Oftewel geen enkel vrij team meer geplande speelweken.

Afgelopen vrijdag is het BCDC teamseizoen afgetrapt. De ambiani 6 prolongeerde de SuperCup titel en pakten de eerste prijs van het seizoen!

Aankomende week bekerronde 1! Zorg ervoor dat alles weer voor zaterdag Het rooster staat online! Mocht je fouten ontdekken gelieve te rapporteren.

De onderstaande teams gaan deze strijd aan! Ambiani 6, Divisie 2 kampioen: Ambiani 3, Verliezend bekerfinalist: De bekerronde staat er op!

Deze begint vanaf volgende week op 21 en 22 september! Dit ook voor jaargang 3. Volgend seizoen een nieuwe locatie.

Verder zal morgen de loting plaats vinden van de beker en deze zal hopelijk woensdag online staan met de eerste week. Hopelijk voor het einde van de week zal het complete rooster online staan.

Graag dus de website in de gaten houden! Blijf de website en facebook in de gaten houden! Volgende vrijdag beginnen we met de Supercup.

Locatie wordt snel bekend. Verder zal er dit jaar geen teamcaptain- en horecavergadering plaats vinden.

Indien je materialen nodig hebt neem contact op met de materiaalman. Meld ze dan middels het contactformulier. De vakantieperiode zit er bijna op en iedereen begint weer te ontwaken uit hun zomers gevoel.

De mailings zijn de deur uit naar alle teamcaptains om zich weer aan te melden voor uiterlijk 28 augustus Nieuwe teams kunnen zich aanmelden middels dit inschrijfformulier.

Voor vragen kunt u deze stellen middels info bcdc-darts. Natuurlijk zal de teamcompetitie starten op de vrijdag na Reusel kermis met de Supercup.

De volgende teams zullen hier om strijden: Alexander Merkx, Niels Das en Robin de Laat hebben de titel voor de 3e keer op rij gewonnen en mogen de wisseltrofee houden!

Speelweek 8 is bijgewerkt en de 10 koppels zijn bekend! We hebben in totaal 2 afmeldingen gehad, maar dat betekent dat alle nummers 4 door zijn ipv 1.

Deze week 1 x en de eerste definitief geplaatste koppels zijn bekend: Zij zijn 9 juli vanaf Speelweek 7 is bijgewerkt!

Ambiani 1 K2 zijn ook geplaatst, maar hebben aangegeven niet te kunnen op de finaledag. Hun plek zal worden op gevuld door de 2e beste nummer 4.

Aankomende week is de laatste speelweek en zullen all wedstrijden gespeeld en ingeleverd moeten zijn! Speelweek 6 is bijgewerkt!

De week van de 60 finishes en daarnaast 3 x en 1 x finish. Daarnaast strijden de beste 10 koppel op zaterdag 9 juli in de Puf!

Alle banen in de kantine en we maken er een mooie avond van! Aangezien we daar nog niet over de helft waren worden van dit koppel alle uitslagen in het komende weekend verwijderd om het voor iedereen zo eerlijk mogelijk te maken.

Speelweek 3 is bijgewerkt. Wederom strafpunten moeten toe kennen. Deze week werd de hoogste finish benaderd en hadden we 7 ers. Speelweek 2 is bijgewerkt.

Helaas strafpunten toe moeten dienen. De eerste speelweek van de koppelcompetitie is bijgewerkt! Iedereen heeft netjes op tijd zijn uitslagen ingleverd.

De loting voor de koppelcompetitie is vol trokken en staan nu online in poule A, B en C. De horeca waar in gegooid moet worden staat er nog bij.

Deze hopen we morgen te kunnen bevestigen. Komt er wel op neer dat het altijd op een donderdag gespeeld zal worden.

De huidige koppels gaan weer strijden in de koppelcompetitie die volgende week van start gaat. Houdt de site rond het weekend in de gaten voor de loting en schema!

Gisteren heeft de slotavond in de vorm van een bierronde teamtoernooi plaats gevonden in de Ambiani. Al met al een gezellige avond met de prijsuitreiking van de teamcompetitie.

Hieronder nogmaals de verdeelde prijzen:. Jarno van Huijkelom met Bart Fabrie met 5 x en 27 x Kees Huijbregts met 1 x en 7 x Teams die automatisch uitgenodigd zijn voor de SuperCup in het nieuwe seizoen: Deze competitie zal starten op 12 mei en loopt maximaal 9 weken door.

Dit is even afhankelijk van de hoeveelheid deelnemende koppels. In het uiterste geval zal de finaledag op vrijdag 8 juli gespeeld worden. Het principe blijft hetzelfde: Elke leg is 1 punt, dus bij elkaar opgeteld heb je in totaal 9 punten in de legs te verdelen.

In totaal dus per wedstrijd 11 punten te verdienen. Wie er na 8 weken bij de 10 beste koppels horen van dit seizoen spelen op de beslissingsdag om de titel.

Inschrijven kan via een mail naar bcdc-koppel bcdc-darts. Maximaal 3 spelers per koppel en let op! Vanaf dit seizoen mag je dus ook een koppel vormen met spelers uit een andere horecagelegenheid.

Aanstaande zaterdag zal er op de slotavond van de teamcompetitie in de Ambiani bepaald worden wie er zich Koning mag tronen van de bierspellen!

Hebben jullie je als team of als vrienden nog niet opgegeven? Doe het dan snel! Vorm een team van minimaal 4 mensen waarvan er 2 BCDC-lid zijn.

Er wordt vervolgens elke keer geloot welk bierspel je gaat spelen per wedstrijd! Voor degene die het zondag de 5e april heeft gemist bij KempenFM volgen hier de bierspellen: Uitleg is uiteraard aanwezig op de slotavond.

Ook zal de prijsuitreiking van de teamcompetitie hier plaats vinden! Aanstaande vrijdag is het zover! De halve finalisten zijn bekend en de volgende teams gaan strijden om de titel die op dit moment in het.

De laatste speelweek is bijgewerkt! Het eindresultaat in elke divisie is bekend! Dit zal natuurlijk zaterdag 30 april op de slotavond bekend worden en de prijzen zullen uitgereikt worden.

Deze week zijn er nog 3 ers gegooid en een er. Speelweek 17 is bijgewerkt! Waar het vorige week nog enigszins spannend was is er boven in beide divisies toch al duidelijkheid gekomen: In divisie 1 verloren nummers 2 en 3 en de nummer 1 won met een whitewash.

Ambiani 4 kan enkel nog gelijk in punten komen, maar op legs voor gaan ze het niet redden. Vandaar feliciteren we Ambiani 6 met het 3e kampioenschap op rij!

In divisie 2 feliciteren we de Ambiani 3 met het kampioenschap! Ze wonnen wederom hun wedstrijd en zijn nu niet meer te achterhalen door de concurrentie.

Nu resteren plekken 2 en 3 in beide divisies nog. In divisie 1 gaan deze ook nog eens tegen elkaar spelen. In divisie 2 kan de nummer 3 Caramba!

Mocht dat gebeuren dan is het legsaldo voor de Caramba! Volgende week inhaalweek en daarna de ontknoping voor de nog te vergeven prijzen.

Ben je benieuwd naar meer details over de slotavond? Luister dan as zondagmiddag om 3 uur naar KempenFM. Hier zullen de mogelijke bierronde spellen ontmaskerd worden en tevens zullen alle komende activiteiten belicht worden.

De competitiewedstrijden moeten gespeeld en ingeleverd zijn op zaterdag 23 april voor Inhaal van de beker mogen gespeeld en ingeleverd worden tot en met donderdag 28 april.

Ditmaal van dezelfde speler! Met nog 2 speelweken te gaan en een aantal wedstrijden is er al een schifting. In divisie 1 is de top 3 bekend, echter wie op welke plek eindigt nog niet.

De huidige nummers 2 en 3 moeten nog tegen elkaar. Zou dat dan het voordeel zijn voor de huidige nr 1? Onderin gaat het tussen 2 teams om te bepalen wie er laatste wordt.

Het verschil is maar 2 punten. Wie gaat het lukken? In divisie 2 Lijkt de Ambiani 3 het kampioenschap te gaan pakken, de plekken 2 en 3 worden nog door 3 teams bestreden.

Onderin is de laatste plek al vergeven, maar zeer knap dat ze keer op keer blijven proberen om te winnen! Bekerronde uitslagen zijn verwerkt net als 2 inhaal wedstrijden van divisie 2.

Volgende week speelronde 17 de voorlaatste! Het eind van het seizoen komt er aan en dat zullen we natuurlijk weer afsluiten met een slotavond.

Dit keer een suggestie van een BCDC speler uitgewerkt. De uitslagen van week 16 zijn bijgewerkt. Wederom waren er weer ers; 2 stuks.

In divisie 1 hebben we weer een nieuwe nummer 1! Aankomende week de kwartfinales van de bekerronde en natuurlijk de mogelijkheid om inhaalwedstrijden te spelen!

De uitslagen van week 15 zijn bijgewerkt. Afgelopen week waren er 4 ers; 3 in divisie 1 en 1 in divisie 2. Daarnaast heeft divisie 1 een nieuwe nummer 1 en ook in de laatste regionen is er ook een stuivertje gewisseld.

De uitslagen van week 14 zijn bijgewerkt. De bekerloting heeft plaats gevonden. Hieruit zijn de volgende kwartfinales gekomen die gaan bepalen wie er doorgaat naar de finaledag.

De uitslagen van week 13 zijn bijgewerkt. Afgelopen week is er wederom een er gegooid in divisie 1. Carnaval is voorbij en de uitslagen van week 12 zijn bijgewerkt.

Excuus voor de vertraging. Afgelopen week werd er weer een er gegooid in divisie 1. De finishes boven de waren deze week 2 stuks; in divisie 1 en in divisie 2.

De uitslag van 1 inhaalwedstrijd in divisie 2 is bijgewerkt, excuses voor de vertraging. De uitslagen van week 11 zijn bijgewerkt.

Wederom zijn er weer ers gegooid, 3 maar liefst! Ook het finishen mbt de hoogste uitworp werd weer goed afgewerkt. Dit resulteerde ook in een finish in disivie 2!

Aankomende week geen wedstrijden vanwege Dutch Open. De BCDC wenst alle deelnemers veel succes! De uitslagen van week 10 zijn bijgewerkt. Helaas hebben we wel strafpunten moeten toe passen, vanwege het gebrek aan uitslagen.

Verder bevatten deze speelweek maarliefst 4 ers; 3 in divisie 1 en in divisie 2! We werden geattendeerd op een foutje en dat was correct.

Bij de nummers 2 van elke poule was bij de Puf het gemiddelde berekend door 2 wedstrijden in plaats van 3 in vergelijking met de overige nummers 2.

Dit is nu recht getrokken en komen we tot de volgende uitslag:. Doordat met de nieuwe berekening De Koster en De Puf beide op gemiddeld 6,3 uit komt wordt er gekeken naar het gemiddelde tegen.

Deze is in het voordeel van De Koster. De Koster gaat dus door in plaats van de Puf. Excuses voor het ongemak! Alle wedstrijden zijn ingehaald en de uitslagen zijn ook al lekker vroeg binnen, dus vandaar vandaag al bijgewerkt!

Wederom is er weer een gevallen en in de beker zijn nu ook al wedstrijden ingehaald! De 8 teams die door gaan naar de kwartfinales staan vast.

De Puf heeft door dit resultaat de 2e plek in de poule ingenomen. Teams in kwartfinale loting: Gary Anderson is wederom wereldkampioen in een spannende finale, maar zeer zeker terecht!

Namens de BCDC gefeliciteerd! De reguliere teamcompetitie gaat voor bijna alle teams de 13e of de 14e januari weer verder met speelweek De uitslagen van de bekerronde is bijgewerkt!

Ditmaal weer een whitewash. Enkel in poule 1 zijn de wedstrijden verzet. Dit leidt dat de volgende teams als nummer 1 door zijn: De 3 beste nummers 2 gaan door en hiervan kunnen we er al 2 bekend maken: De laatste plek is afhankelijk van Poule 1 of daar de nummer 2 van door gaat of De Koster uit poule 3.

Deze wedstrijden moeten voor 19 maart ingehaald zijn. Liever eerder zodat de uitkomst van de loting sneller compleet is. Qua reguliere competitie geldt het einde van speelkwart 2 oftewel alle wedstrijden die nog ingehaald moeten worden hebben een deadline van 9 januari!

De uitslagen van speelweek 9 zijn verwerkt! Volgende week de laatste wedstrijden in de bekerpoulefase, Daarnaast hebben jullie tot 9 januari Indien het om een bekerwedstrijd gaat moeten deze ingehaald zijn voor de 23e maart.

De uitslagen van speelweek 7 zijn verwerkt! De hoogste uitworp is weer aangescherpt! De uitslagen van speelweek 6 zijn verwerkt! De uitslagen van speelweek 5 zijn verwerkt!

Met 3 ers in divisie 1 en 2 in divisie 2! De uitslagen van de 2 inhaalwedstrijden zijn bijgewerkt. De uitslagen van speelweek 4 zijn bijgewerkt.

We hebben nu 2 white washes in 1 week! Verder komen in speelweek 3 van de poulefase van de bekerronde nog spannende wedstrijden aan.

Poule 4 en 5 bevatten directe krakers om te bepalen wie er eerste wordt in de poule. In de overige poules kunnen theoretisch de eerste 3 teams per poule nog door.

In de week van december de ontknoping! Aankomende week is het weer tijd voor speelweek 4 van de reguliere teamcompetitie. In divisie 1 is de hoogste worp wederom verbeterd en in divisie 1 is de tweede white wash van het seizoen vol trokken.

Pasjes zijn klaar voor de volgende teams: Tevens is in divisie 1 de eerste white wash van het seizoen vol trokken. Gelieve even te communiceren wanneer men deze komt op halen.

Markt 31 te Bladel. Aankomende week beginnen we met speelweek 1 van de reguliere teamcompetitie, succes! De nieuwsbrief staat online en is te downloaden.

De competitieleiding wil wel even 1 punt extra aangeven: Via whatsapp wordt niks verwerkt. De loting van de bekerronde is afgelopen donderdag uitgevoerd tijdens de teamcaptain- en horecavergadering.

De eerste kerronde week van deze week 24 september staat vanaf nu online. Het teamrooster staat online.

De volgende kampioenen van afgelopen jaar gaan hiervoor strijden: Klomp, Markt 31, BC te Bladel. Deze kunt u invullen, vervolgens kunt u deze door bijvoorbeeld het ingevulde formulier in te scannen en te mailen naar bcdc-team bcdc-darts.

We trachten de data voor onder andere teamcaptain- en horecavergadering en aanvang seizoen zo snel mogelijk beschikbaar te stellen.

Doordat de koppelfinaledag gespeeld is komen we tot een einde van het BCDC dartseizoen Wees niet getreurd, het zal gewoon weer beginnen in de week na Reusel kermis zoals u gewend bent.

Echter net als vorig jaar met de SuperCup, waarbij de volgende teams gaan strijden om deze titel: Dit zal net als vorig seizoen op een vrijdag voorafgaand aan de competitie zich afspelen.

Die donderdag ervoor zal ook weer de teamcaptain- en horecavergadering plaats vinden. Jullie kunnen jullie team weer inschrijven met als uiterste inschrijfdatum Wij wensen iedereen een fijne vakantie en zien jullie volgend seizoen weer terug!

Afgelopen zaterdag vond de koppelfinaledag plaats in de Ambiani waar 8 koppels die zich middels de poulefase hadden geplaatst voor deze eindstrijd.

De koppels begonnen zoals gewend in de poulefase met 3 legs; singel, singel en koppel Best of 1. De poules waren der mate ingericht op basis van de eindklassering van de reguliere competitiefase.

Daarna begon de KnockOut fase waarin de nummers 2 en 3 tegen elkaar gingen strijden om een plek in de halve finale door middel van een Best of 5: Zo kregen beide nummers 2 een herkansing voor een plek in de finale tegen de nummer 1 van de andere poule.

Dat lukte echter enkel de Ambiani 6 K Het was de Puf K1 die toch revanche nam op de uitslag in de poulefasewedstrijd:. In de finale kreeg dus de Ambiani 6 K1 een herkansing op de uitslag in de poulefasewedstrijd.

Koppelspeelweek 6 is bijgewerkt. De wedstrijden die niet tijdig zijn ingehaald is de strafregel op toegepast.

Doordat de Ambiani 1 K2 zich afgemeld heeft voor de finaledag geldt dat alle nummers 3 door zijn. Oftewel verwelkomen wij de volgende koppels in de Ambiani vanaf Zij gaan strijden voor de titel Koppelkampioen seizoen , tot dan!

Bij afmeldingen graag tijdig melden. Koppelspeelweek 5 is bijgewerkt. Let op alle wedstrijden moeten gespeeld zijn voor zondag 14 juni op de geroosterde locaties!

Uiterste inleverdatum dus ook zaterdag 13 juni Er zat een fout in poule C mbt het rooster van de aankomende week. Dit is nu hersteld.

Koppelspeelweek 1 is bijgewerkt. Vanaf volgende week gaan de strafpunten ook in indien de uitslagen niet tijdig ingeleverd zijn.

Er zat nog een fout in poule B in het schema in speelweek 2. Dit is nu aangepast! Afgelopen vrijdag was het zo ver!

We reisden af naar Hoogeloon en kwamen daar in een heuse omgebouwde darttempel! We vingen met 12 teams in 3 poules het teamtoernooi de strijd aan met als vooruitzicht een gezellige avond en na te praten over het teamseizoen.

Tevens werd de prijsuitreiking gehouden van de teamcompetitie. Allereerst de resultaten van de teamcompetitie: Ambiani 6 Nr 2: Robert van der Heijden Best scorende speler: Alexander Merkx met 2 x en 30 x Ambiani 3 Nr 3: Roel Kuijpers Best scorende speler: Mickel van Heijst 7 x Van de 12 teams zouden er 8 doorgaan.

De 3 beste nummers 1 en 2 en de 2 beste nummers 3: Kwartfinales zagen er als volgt uit: Ambiani 1 - Ambiani 6 1.

Ambiani 1 won deze partij. Deze werd door de Caramba gewonnen. Ambiani 6 2 - De Puf. Deze werd door Ambiani 6 2 gewonnen.

De halve finales bleken spannende te zijn, want bij beide partijen werd de beslissende teamronde gegooid om een winnaar aan te duiden.

Bart Fabrie had de hoogste uitworp. Namens het bestuur bedank ik alle teams voor hun deelname dit jaar en we hopen jullie natuurlijk in het seizoen weer terug te zien!

Voor degene die nog even door gaan met de koppelcompetitie succes en tot snel! De beste 8 gaan door naar de finaleavond. Oftewel nummers plaatsen zich rechtstreeks en de 2 beste nummers 3 gaan ook door naar de finaleavond!

De loting is uitgevoerd. Het rooster is nog niet bevestigd, maar heir alvast het resultaat van de loting:. De inschrijving voor de koppel is gesloten en we zijn met 18 koppels die verdeeld worden over 3 poules van 6.

In 6 speelweken zal er gestreden worden om een plek bij de laatste 8. De nummers 1 en 2 plaatsen zich automatisch en de 2 beste nummers 3 ook.

Het rooster zal zodra alles bevestigd is online komen te staan. Deze zal zeker voor de vrijdag beschikbaar zijn. Hieronder een lijst van de huidige teams:.

De bekerstrijd is gestreden. The main supply for the illumination should be protected against accidental piercing, or placed away from the board.

The dartboard may have its origins in the cross-section of a tree. An old name for a dartboard is " butt "; the word comes from the French word but , meaning "target".

The London Fives board is another variation. This has only 12 equal segments numbered 20, 5, 15, 10, 20, 5, 15, 10, 20, 5, 15, 10 with the doubles and trebles being a quarter of an inch 6.

There is a speculation that the game originated among soldiers throwing short arrows at the bottom of a cask or at the bottom of trunks of trees. As the wood dried, cracks would develop, creating "sections".

Soon, regional standards emerged, and many woodworkers supplemented bar tabs by fabricating dart boards for the local pubs.

It is generally said that the standard numbering plan with a 20 on top was created in by Lancashire carpenter Brian Gamlin, [7] though this is disputed.

Although this applies to most of the board, the left-hand side near the 14 section is preferred by beginners, for its concentration of larger numbers.

Mathematically, removing the rotational symmetry by placing the "20" at the top, there are 19! Many different layouts would penalise a player more than the current setup; however, the current setup actually does the job rather efficiently.

There have been several mathematical papers published that consider the "optimal" dartboard. Initially the missiles were simply cut down arrows or crossbow bolts.

These darts were mainly imported from France and became known as French darts. This type of dart continued to be used into the s.

Modern darts have four parts: Others are designed to retract slightly on impact to lessen the chance of bouncing out. The barrels come in a variety of weights and are usually constructed from brass, silver-nickel, or a tungsten alloy.

Tungsten on the other hand, is twice as dense as brass thus a barrel of an equivalent weight could be thirty percent smaller in diameter. The remainder is usually nickel, iron, or copper.

Barrels come in 3 basic shapes: Their slenderness makes them better for grouping, but because they are long, the centre of gravity is further back.

Ton shaped barrels are thin at either end but bulge in the middle. This makes them fatter than a cylindrical barrel of equivalent weight but the centre of gravity is further forward and so theoretically easier to throw.

Torpedo shaped barrels are widest at the point end and taper towards the rear. This keeps the weight as far forward as possible but like the ton, gives it a larger diameter than the cylinder.

The shafts are manufactured in various lengths and some are designed to be cut to length. Shafts are generally made from plastics, nylon polymers, or metals such as aluminium and titanium; and can be rigid or flexible.

A longer shaft will however make the dart less responsive and increase the chance of "wobbling". The primary purpose of the flight is to produce drag and thus prevent the rear of the dart overtaking the point.

Modern flights are generally made from plastic, nylon, or foil and are available in a range of shapes and sizes. The three most common shapes in order of size are the standard, the kite, and the smaller pear shape.

The less surface area, the less stability but larger flights hamper close grouping. Generally speaking, a heavier dart will require a larger flight.

For competitive purposes, a dart cannot weigh more than 50g including the shaft and flight and cannot exceed a total length of mm. This is considered eye-level for a six-foot man.

The standard dartboard is divided into 20 numbered sections, scoring from 1 to 20 points, by wires running from the small central circle to the outer circular wire.

Circular wires within the outer wire subdivide each section into single, double and triple areas. The dartboard featured on the "Indoor League" television show of the s did not feature a triple section, and according to host Fred Trueman during the first episode, this is the traditional Yorkshire board.

Various games can be played and still are played informally using the standard dartboard. However, in the official game, any dart landing inside the outer wire scores as follows:.

The highest score possible with three darts is , commonly known as a "ton 80" points is called a ton , obtained when all three darts land in the triple In the televised game, the referee frequently announces a score of in exuberant style.

A "quad" ring appeared briefly between the triple ring and the bull in the s, leading to a potential maximum three quads , a maximum checkout QQBull and seven dart finishes from a start five quads, triple, bullseye , but was swiftly dropped from professional tournament play after only two years.

List of darts players. There are many games that can be played on a dartboard, but the term "darts" generally refers to a game in which one player at a time throws three darts per turn.

A game of darts is generally contested between two players, who take turns. The most common objective is to reduce a fixed score, commonly or , to zero "checking out".

The final dart must land in either the bullseye or a double segment in order to win. It is not necessary that all three darts are thrown on the final turn, the game can be finished on any of the three darts.

When two teams play, the starting score is sometimes increased to or even ; the rules remain the same. In some variants called a "northern bust" in London only the dart that causes the bust is not counted.

That is felt by some to be a purer version of the game, as under the normal rules, as explained above, a player left with a difficult finish, e.

For example, a player with 20 at the start of their go could miss the double 10 and get a single, miss the double 5 and get a single, leaving them 5 and only one dart remaining.

Their best option is to deliberately bust it to get back onto double Under the "northern bust" they would remain on 5.

A darts match is played over a fixed number of games, known as legs. A match may be divided into sets, with each set being contested as over a fixed number of legs.

Although playing straight down from is standard in darts, sometimes a double must be hit to begin scoring, known as "doubling in", with all darts thrown before hitting a double not being counted.

The minimum number of thrown darts required to complete a leg of is nine. The most common nine dart finish consists of two maximums followed by a checkout TTD12 , but there are many other possible ways of achieving the feat.

Three s TTBull is considered a pure or perfect nine-dart finish by some players. This game uses the standard 20 number dartboard with the triple and double rings.

The goal of 20 to 1 is to be the first player or team to throw all numbers in consecutive order from 20 to 1 and win the game with the outer or inner bullseye.

In a one on one battle, the winner is the person to reach the last number or bullseye. In a team competition, the winner is the first team to reach the last number or bullseye after the round is complete or each member of each team has thrown that specific round.

A variant of traditional darts played using a blindfold. Often played by people with visual disabilities. Typically a talking electronic dartboard is used to speak the numbers hit, keep score and announce who is throwing next.

Cricket is a widely played darts game involving a race to control and score on numbers between 20 and 15 and the bullseye, by hitting each of these targets for three marks to open or own it for scoring.

A hit on the target counts as one mark, while hits in the doubles ring of the target count as two marks in one throw, and on the triples ring as three.

The outer bullseye counts as 25 points, and the inner as Dartball is a darts game based on the sport of baseball. It is played on a diamond shaped board and has similar scoring to baseball.

Scoring is similar to golf. This is a regional variant still played in some parts of the East End of London. The board has fewer, larger segments, all numbered either 5, 10, 15 or Any number of players can take part and the game can vary in length depending on the number of targets selected.

No two players can have the same number. Once everyone has a number, each player takes it in turn to get their number five times with their three darts doubles count twice, and triples three times.

This means they can aim for other peoples numbers, taking a point off for each time they hit doubles x2, triples x3. If a person gets to zero they are out.

Players cannot get more than 5 points. Lawn darts also called Jarts or yard darts is a lawn game based on darts. The game play and objective are similar to both horseshoes and darts.

The darts are similar to the ancient Roman plumbata. Moving Target is a darts game for two or more players in which each round, one player serves as the "setter" to set the target, and each other player is a "scorer" and tries to score points.

The role of "setter" rotates from player to player each round. The first player to reach 21 points or any other predetermined number of points wins the game.

In each round, the setter throws two darts to set the target for the round. The target is equal to either the sum or the difference of the two darts thrown by the setter.

Doubles and triples do not count for these two darts. A bullseye thrown by the setter counts for Once a target has been set, the scorer has three darts to equal the target and score points.

Each dart is considered individually. Doubles and triples do count for this dart, so there may be multiple ways to hit the target.

A bullseye thrown by the scorer counts for either 25 or 0. A scorer can score between 0 and 9 points per round. If the scorer hits a target number with a single, the scorer gets 1 point.

If the scorer hits a target number with a double or a single bullseye, the scorer gets 2 points. If the scorer hits the target number with a triple, the scorer gets 3 points.

Shanghai is a darts game of accuracy. This game is played with at least two players. The standard version is played in 7 rounds.

Op de dag zelf kan ook, vooraf is wenselijk! Ton shaped barrels are thin at either end but bulge in the middle. Verlies double down casino maintenance na 2 wedstrijden dan lig je uit dat toernooi bundesliga absteiger kun je het een week erna weer proberen. Today, the ADO has a membership that averages clubs on a yearly basis representing roughly 50, members. Dit is nu recht getrokken en komen we tot de volgende uitslag:. Deelnemers aan de Dutch Open, veel succes! Een prijs waarbij de 3 kampioenen casino twin lions guadalajara jalisco mexico fick spiele de strijd aan gaan om de eerste prijs van het seizoen. Zo de laatste wedstrijden voor het derde kwart zijn weer gespeeld, Volgende week is het inhaal, 1 wedstrijd Divisie 1 en 1 wedstrijd in Divisie 2. Tevens werd de prijsuitreiking gehouden van de teamcompetitie. Houd de website dus goed in de gaten voor de komende weken om te weten waar je zon casino free bonus code gooien! De strafpunten van vorige week zijn terug gedraaid, casino basel we de uitslagen nog terug gevonden hebben chance hill deze tijdig ingeleverd waren. De punten zullen er voor zorgen dat men op de finaledag gaat strijden wie de beste speler is van dit seizoen in de BCDC. Wel jammer anders had dat team nu bovenaan gestaan in divisie 2. Na ronde 4 werd de achterstand toch iets kleiner:

1 Comments

Hinterlasse eine Antwort

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind markiert *